Gastenboek

 

Welkom in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.235.22.210 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 berichten.
Dymphie Vissers en familie Vissers Dymphie Vissers en familie Vissers schreef op 30 maart 2019 om 10:07:
Christel wat heb jij ons goed geholpen om een fijn afscheid voor te bereiden van de man van Dymphie en onze broer. Bij het gesprek thuis heb jij op een heel warme en zorgvuldige manier geluisterd naar ieders verhaal en de herinneringen die wij aanbrachten heb jij op een heel persoonlijke en verfrissende manier verwoord zodat er in de afscheidsdienst tranen waren maar er ook even gelachen werd. Jouw aandacht voor detail en je bereidheid om steeds beschikbaar te zijn wanneer wij je even nodig hadden... geweldig! Wij denken terug aan een heel mooi afscheid en daar zijn wij jou dankbaar voor. Lieve groet van Dymphie en fam. Vissers.
Fam. Mensen Fam. Mensen schreef op 13 maart 2019 om 18:13:
Je voelde precies aan hoe wij graag het afscheid van ons pa en mijn man wilden hebben. Het was een heel mooi en persoonlijk verhaal dat jij overbracht.
Janny de Bont Janny de Bont schreef op 6 maart 2019 om 18:22:
Christel, dank je wel voor jouw bijdrage tijdens het afscheid van onze (schoon)vader. Dankzij jou kunnen we terugkijken op een mooi een warm afscheid.
rens heestermans rens heestermans schreef op 5 maart 2019 om 07:23:
het was een erg fijne uitvaart, precies zoals we dat in gedachte hadden. erg bedankt voor de goede begeleiding
Marga Boellaard Marga Boellaard schreef op 13 februari 2019 om 06:57:
Hallo Christel, Jij was voor ons een luisterend oor, Wij geven dit zeker aan anderen door. Het voornamen, Goed werk verdiend goede reclame. Groetjes van Dinie, Bianca en Marga Boellaard.
Dinie, Bianca, Marga Boellaard. Dinie, Bianca, Marga Boellaard. schreef op 12 februari 2019 om 14:16:
Hallo Christel, Je verhaal over mijn man en onze vader was perfect verteld, het klopte precies. Ik heb al een mooie herinnering van Pa kunnen maken, van de foto,s die wij nog hadden. Het was een mooie mis. Bedankt daar voor. Lieve groetjes van Dinie, Bianca en Marga Boellaard.
Ronald Cosijn Ronald Cosijn schreef op 27 januari 2019 om 19:20:
Christel, wij willen jou bedanken voor het verhaal bij de uitvaart van mijn vader. Mooi om te zien en te horen hoe betrokken je bent. Het komt recht uit je hart en prachtig verwoord. Je bent een mooi mens. Dankjewel.
Maikel Lemmers Maikel Lemmers schreef op 21 januari 2019 om 14:30:
Christel, wij danken je voor het begeleiden van de uitvaart van opa. Je hebt ons geweldig geholpen met het zoeken naar de juiste manier, waarbij iedereen de ruimte had om zijn emoties een plekje te geven. Het gesprek, maar ook de communicatie erom heen was fijn en duidelijk. Dank je wel!
Anouska Vos Anouska Vos schreef op 18 januari 2019 om 08:12:
Christel, De warmte, een luisterend oor die je mijn gezin hebt geboden, met alle ruimte voor de kinderen om hun inbreng te geven bij het afscheid van hun opa. Wij kunnen zeer tevreden terugkijken op een persoonlijke invulling van de afscheidsviering van mijn vader. Speciale momenten en mooie rituelen met de kinderen. Speciaal vond ik dat het voor de kinderen mogelijk werd om hun verdriet niet alleen in tranen maar ook in een andere vorm met alle mooie symboliek eromheen te uiten. Ik wil je bedanken voor het meedenken en je mooie woorden, aandacht voor ons als familie en je geduld om naar de kinderen (4 jaar, 10 jaar, 11 jaar, 16 jaar) te luisteren. De periode voor, tijdens en na de uitvaart viel als een puzzel in elkaar. Mooie momenten staan als een 'Fofoti boom' geworteld in onze herinneringen for ever!
Pierre van Deelen Pierre van Deelen schreef op 30 december 2018 om 12:54:
Christel, Inmiddels alweer een dikke week na het afscheid van mijn broer, het is allemaal nog steeds onwerkelijk. Het was een rollercoaster waar wij in terecht kwamen maar gelukkig hebben we met jou kennis gemaakt en dat voelde gelijk goed aan. Ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek thuis met een lach en een traan. En daarnaast natuurlijk voor de woorden die jij bij het afscheid hebt gesproken en de manier waarop jij het nog persoonlijker hebt gemaakt. We kijken terug op een mooi afscheid !! Mochten er mensen zijn die ook in deze situatie komen kan ik ze aanraden om met jou in gesprek te gaan. Je hebt een luisterend oor en stelt goede vragen, je bent meelevend en weet het goed te verwoorden en persoonlijk te maken. Het ga je goed en wij hebben een afspraak over 30 jaar. Pierre.
Lowie lanslots Lowie lanslots schreef op 29 december 2018 om 19:45:
Hoi Kristel we zijn heel tevreden met de dienst die we samen in elkaar hebben kunnen zetten. Je hebt er bij ons thuis en de dagen erna ook de tijd voor genomen om er iets moois van te maken. je was ook eigenlijk dag en nacht bereikbaar om nog informatie te delen we zijn je heel dankbaar dit was een afscheid die ons pa verdiend heeft. Dit zal ons zeker helpen met het verwerken van dit grote verlies. Dankjewel
Edith & Niko Vossebeld Edith & Niko Vossebeld schreef op 27 juni 2018 om 20:10:
Lieve Christel, Door jouw betrokkenheid en aandachtige manier van luisteren, heb je de uitvaart van mijn moeder zeer onvergetelijk en waardevol gemaakt. Je voelde perfect aan wat voor een bijzondere en lieve vrouw mijn moeder was. Van veel mensen vernamen wij dat de uitvaartdienst uniek en zeer mooi was. Dit heeft bij ons en anderen een grote indruk achtergelaten. Nogmaals bedankt voor dit mooie afscheid, dat ons nog steeds veel steun geeft. Complimenten!
helga helga schreef op 27 juni 2018 om 13:32:
Hoi lieve Christel, Je hebt echt hart voor, en plezier in, je werk hoe emotioneel zwaar het ook voor jou is. Je hoort de wensen van de mensen zonder oordeel aan, geeft indien nodig advies om dingen te regelen zonder jezelf hierin op te dringen. Kortom, of het nu een "standaard" uitvaart is of met bijzondere wensen, jij doet alles wat in je macht ligt om dit te verwezenlijken en dit voelen mensen aan. Veel succes in je carriere
lw hijma lw hijma schreef op 4 juni 2018 om 09:00:
heb samen met christel mijn wensen verwerkt voor mijn ritueel bij mijn uitvaart het was ontzetten fijn om dat met haar te mogen doen weet dat het allemaal goed komt dank je wel Christel
Wolf Wolf schreef op 23 april 2018 om 18:21:
Christel, ik vond het een heel fijn gesprek, ik heb al mijn verwachtingen en wensen kunnen uiten en vond in jou een goed luisterend oor.