Gastenboek

 

Welkom in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.226.243.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
61 berichten.
Johan van Knijff Johan van Knijff schreef op 5 mei 2019 om 08:11:
Beste Christel, na het overlijden van onze moeder heb je ons ondersteund maar vooral ook sturing gegeven en orde gebracht in onze ideeën. Het was fijn iemand te hebben die ons daarbij hielp, we hebben graag zelf de regie, maar soms moet je deze uit handen geven. Verder heb je ook verrassende nieuwe en frisse ideeën voorbereid en bedacht die perfect bij onze gedachten en niet te vergeten goed bij onze moeder pasten. De schelpen, maar vooral het lied over Den Helder dat niemand kende, was een gouden greep. Bedankt voor alles en we kunnen terugkijken op een mooi en waardig afscheid, maar hebben dit ook van vele aanwezigen te horen gekregen. Met vriendelijke groet, Johan van Knijff
Kimberly Kimberly schreef op 4 mei 2019 om 16:23:
Lieve Christel, ik was blij dat jij de persoon was die er voor me was tijdens deze dagen om de crematie zo mooi mogelijk in te vullen. Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen voelde ik al een klik. Deze was dan ook erg belangrijk om het tot een mooi einde te brengen. En dat heb je zeker weten gedaan! Je voelde met me mee, begreep me en hebt mijn verhaal omgezet tot een heel mooi bijzonder verhaal. Dank je wel voor alles. Lieve Groetjes kimberly
Cees Seebregts Cees Seebregts schreef op 2 mei 2019 om 11:23:
hoi lieve Christel, Rond de verdrietige periode na het overlijden van mijn lieve echtgenoot, mama en oma, was het fijn om ons verhaal te kunnen doen bij iemand zoals jij. Je luisterde met oprechte belangstelling en stelde de juiste vragen. Ook snapte je heel goed hoe bijzonder onze tinkerbell was. Daardoor heb jij een mooi passend en ontroerend verhaal kunnen vertellen. Mede dankzij jou kijken wij terug op een prachtig afscheid, hiervoor nogmaals dank je wel!! groetjes van ons allemaal.
sandra martens sandra martens schreef op 24 april 2019 om 06:11:
hoi lieve Christel, In de verdrietige periode rond het overlijden van onze lieve vader, was het fijn om ons verhaal te kunnen doen bij iemand zoals jij. Je luisterde met oprechte belangstelling en stelde de juiste vragen, op deze manier heb jij een mooi passend en ontroerend verhaal kunnen vertellen. mede dankzij jou kijken wij terug op een prachtig afscheid, hiervoor nogmaals dank je wel!! groetjes van ons allemaal.
Annemarie Annemarie schreef op 9 april 2019 om 18:10:
Door het plotselinge overlijden van onze vader kwamen we in contact met Christel. Na een fijn gesprek met alle mooie en fijne herinneren aan onze vader, heeft Christel er een mooi afscheid van gemaakt. Bedankt voor je mooie woorden en het mooie afscheid van ons pap!! Dat is wat iedereen bij blijft en dat is wat we wilden.
Jos Klijn Jos Klijn schreef op 30 maart 2019 om 16:12:
Christel heeft de afscheidsviering van mijn moeder vormgegeven. Na een fijn gesprek over het leven van "ons ma" heeft ze een hele mooie en vooral creatieve invulling gegeven aan het afscheid. Met passie en aandacht gaat Christel te werk en dat heb ik en mijn broer en zus als heel prettig ervaren. Een aanrader! Christel nogmaals dank je wel!
Dymphie Vissers en familie Vissers Dymphie Vissers en familie Vissers schreef op 30 maart 2019 om 10:07:
Christel wat heb jij ons goed geholpen om een fijn afscheid voor te bereiden van de man van Dymphie en onze broer. Bij het gesprek thuis heb jij op een heel warme en zorgvuldige manier geluisterd naar ieders verhaal en de herinneringen die wij aanbrachten heb jij op een heel persoonlijke en verfrissende manier verwoord zodat er in de afscheidsdienst tranen waren maar er ook even gelachen werd. Jouw aandacht voor detail en je bereidheid om steeds beschikbaar te zijn wanneer wij je even nodig hadden... geweldig! Wij denken terug aan een heel mooi afscheid en daar zijn wij jou dankbaar voor. Lieve groet van Dymphie en fam. Vissers.
Fam. Mensen Fam. Mensen schreef op 13 maart 2019 om 18:13:
Je voelde precies aan hoe wij graag het afscheid van ons pa en mijn man wilden hebben. Het was een heel mooi en persoonlijk verhaal dat jij overbracht.
Janny de Bont Janny de Bont schreef op 6 maart 2019 om 18:22:
Christel, dank je wel voor jouw bijdrage tijdens het afscheid van onze (schoon)vader. Dankzij jou kunnen we terugkijken op een mooi een warm afscheid.
rens heestermans rens heestermans schreef op 5 maart 2019 om 07:23:
het was een erg fijne uitvaart, precies zoals we dat in gedachte hadden. erg bedankt voor de goede begeleiding
Marga Boellaard Marga Boellaard schreef op 13 februari 2019 om 06:57:
Hallo Christel, Jij was voor ons een luisterend oor, Wij geven dit zeker aan anderen door. Het voornamen, Goed werk verdiend goede reclame. Groetjes van Dinie, Bianca en Marga Boellaard.
Dinie, Bianca, Marga Boellaard. Dinie, Bianca, Marga Boellaard. schreef op 12 februari 2019 om 14:16:
Hallo Christel, Je verhaal over mijn man en onze vader was perfect verteld, het klopte precies. Ik heb al een mooie herinnering van Pa kunnen maken, van de foto,s die wij nog hadden. Het was een mooie mis. Bedankt daar voor. Lieve groetjes van Dinie, Bianca en Marga Boellaard.
Ronald Cosijn Ronald Cosijn schreef op 27 januari 2019 om 19:20:
Christel, wij willen jou bedanken voor het verhaal bij de uitvaart van mijn vader. Mooi om te zien en te horen hoe betrokken je bent. Het komt recht uit je hart en prachtig verwoord. Je bent een mooi mens. Dankjewel.
Maikel Lemmers Maikel Lemmers schreef op 21 januari 2019 om 14:30:
Christel, wij danken je voor het begeleiden van de uitvaart van opa. Je hebt ons geweldig geholpen met het zoeken naar de juiste manier, waarbij iedereen de ruimte had om zijn emoties een plekje te geven. Het gesprek, maar ook de communicatie erom heen was fijn en duidelijk. Dank je wel!
Anouska Vos Anouska Vos schreef op 18 januari 2019 om 08:12:
Christel, De warmte, een luisterend oor die je mijn gezin hebt geboden, met alle ruimte voor de kinderen om hun inbreng te geven bij het afscheid van hun opa. Wij kunnen zeer tevreden terugkijken op een persoonlijke invulling van de afscheidsviering van mijn vader. Speciale momenten en mooie rituelen met de kinderen. Speciaal vond ik dat het voor de kinderen mogelijk werd om hun verdriet niet alleen in tranen maar ook in een andere vorm met alle mooie symboliek eromheen te uiten. Ik wil je bedanken voor het meedenken en je mooie woorden, aandacht voor ons als familie en je geduld om naar de kinderen (4 jaar, 10 jaar, 11 jaar, 16 jaar) te luisteren. De periode voor, tijdens en na de uitvaart viel als een puzzel in elkaar. Mooie momenten staan als een 'Fofoti boom' geworteld in onze herinneringen for ever!
Pierre van Deelen Pierre van Deelen schreef op 30 december 2018 om 12:54:
Christel, Inmiddels alweer een dikke week na het afscheid van mijn broer, het is allemaal nog steeds onwerkelijk. Het was een rollercoaster waar wij in terecht kwamen maar gelukkig hebben we met jou kennis gemaakt en dat voelde gelijk goed aan. Ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek thuis met een lach en een traan. En daarnaast natuurlijk voor de woorden die jij bij het afscheid hebt gesproken en de manier waarop jij het nog persoonlijker hebt gemaakt. We kijken terug op een mooi afscheid !! Mochten er mensen zijn die ook in deze situatie komen kan ik ze aanraden om met jou in gesprek te gaan. Je hebt een luisterend oor en stelt goede vragen, je bent meelevend en weet het goed te verwoorden en persoonlijk te maken. Het ga je goed en wij hebben een afspraak over 30 jaar. Pierre.
Lowie lanslots Lowie lanslots schreef op 29 december 2018 om 19:45:
Hoi Kristel we zijn heel tevreden met de dienst die we samen in elkaar hebben kunnen zetten. Je hebt er bij ons thuis en de dagen erna ook de tijd voor genomen om er iets moois van te maken. je was ook eigenlijk dag en nacht bereikbaar om nog informatie te delen we zijn je heel dankbaar dit was een afscheid die ons pa verdiend heeft. Dit zal ons zeker helpen met het verwerken van dit grote verlies. Dankjewel
Edith & Niko Vossebeld Edith & Niko Vossebeld schreef op 27 juni 2018 om 20:10:
Lieve Christel, Door jouw betrokkenheid en aandachtige manier van luisteren, heb je de uitvaart van mijn moeder zeer onvergetelijk en waardevol gemaakt. Je voelde perfect aan wat voor een bijzondere en lieve vrouw mijn moeder was. Van veel mensen vernamen wij dat de uitvaartdienst uniek en zeer mooi was. Dit heeft bij ons en anderen een grote indruk achtergelaten. Nogmaals bedankt voor dit mooie afscheid, dat ons nog steeds veel steun geeft. Complimenten!
helga helga schreef op 27 juni 2018 om 13:32:
Hoi lieve Christel, Je hebt echt hart voor, en plezier in, je werk hoe emotioneel zwaar het ook voor jou is. Je hoort de wensen van de mensen zonder oordeel aan, geeft indien nodig advies om dingen te regelen zonder jezelf hierin op te dringen. Kortom, of het nu een "standaard" uitvaart is of met bijzondere wensen, jij doet alles wat in je macht ligt om dit te verwezenlijken en dit voelen mensen aan. Veel succes in je carriere
lw hijma lw hijma schreef op 4 juni 2018 om 09:00:
heb samen met christel mijn wensen verwerkt voor mijn ritueel bij mijn uitvaart het was ontzetten fijn om dat met haar te mogen doen weet dat het allemaal goed komt dank je wel Christel