Gastenboek

 

Welkom in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.235.22.210 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 berichten.
JP Ilona santegoets JP Ilona santegoets schreef op 25 januari 2020 om 16:55:
we hebben met Cristel een fijne samenwerking gehad om een mooi afscheid voor mijn vader te realiseren. wij kunnen Cristel echt aanbevelen om mooie teksten voor een crematie te schrijven. top.
Desiree Deering Desiree Deering schreef op 16 januari 2020 om 11:16:
Christel is een mooi warm rustig persoon,die de uitvaart van mijn broer ondanks het grote verdriet tot een prachtig mooi afscheid heeft gebracht. Al verschillende uitvaarten mee gemaakt maar zei staat op nummer 1
janny van dam janny van dam schreef op 15 januari 2020 om 05:11:
beste christel dank zij jou kunnen we terug kijken op een hele mooie uitvaart die we hadden van onze vader/opa het is erg goed geweest voor ons allemaal dank je wel hiervoor
Wim Haans Wim Haans schreef op 10 januari 2020 om 13:25:
Na het overlijden van mijn vader heeft Christel de uitvaartdienst begeleid. Met haar begeleiding is er een mooie afscheid tot stand gekomen. Wij hebben Christel ervaren als een warme persoonlijkheid die het vermogen heeft om in een niet makkelijke situatie een fijne verbinding tot stand te brengen met de nabestaanden. Nogmaals heel erg bedankt Christel.
Monique Monique schreef op 5 januari 2020 om 23:47:
Beste Christel, begin december ontmoeten wij elkaar voor het eerst om de dienst door te spreken van oma en er was meteen een klik. De daarop volgende contacten en ontmoeting heb ik als prettig ervaren. Alles was bespreekbaar, niks was te gek. Soms met een traan maar ook vaak met een lach. We zijn je nog steeds heel dankbaar voor de manier waarop je ons hebt begeleid maar vooral de manier waarop je ons kindjes hebt begeleidt. Je bent een topper!
Chelien Chelien schreef op 28 december 2019 om 14:07:
Hallo Cristel. Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie dienst. Het voelde prettig om deze met jou voor te bereiden. We kregen erg veel positieve reacties. Vriendelijke Groet, Chelien Zijlmans
frank patricia en ma pertijs frank patricia en ma pertijs schreef op 19 december 2019 om 19:11:
hoi christel vanaf t moment dat je bij ons binnenkwam was er een enorme klik.je nam de tijd en was hulpvaardig .door jou heeft ons vader een heel mooi afscheid gehad .
Johan Vergouwen Johan Vergouwen schreef op 19 december 2019 om 08:18:
Bedankt voor het zo netjes in elkaar zetten van de uitvaart van onze moeder, Coby v/d Kloot Onze complimenten. Dank je wel groetjes Johan en Lucien Vergouwen.
Johan Vergouwen Johan Vergouwen schreef op 18 december 2019 om 17:20:
Goeiedag Christel. Je maakt het niet vaak mee maar ik krijg van de bezoekers van de uitvaart van onze moeder. Alleen maar positieve reacties de netheid verzorging en niet tevergeten, De instrumentale artiest Wouter onze complimenten. Hoe kom je op het idee !?
Daniëlle Daniëlle schreef op 18 december 2019 om 11:30:
Na het overlijden van mijn schoonmoeder, kwam Christel bij ons, vanaf het eerste moment had ik een klik met haar ze is lief, begripvol en voelt dingen feilloos aan. Ondanks dat je in een verdrietige situatie zit hebben we ook veel mogen lachen samen. De dienst en de daarbij nodige voorbereidingen heeft ze perfect gedaan ,met veel liefde en warmte en de nodige correspondtie verliep als vanzelf. Raar om te zeggen en hoop dat het ook nog heeeeel lang niet nodig is maar dan weet ik Christel te vinden
Nancy Nancy schreef op 27 november 2019 om 13:42:
Onder droevige omstandigheden kennis mogen maken met Christel. Ze voelde de emotie, de gevoelens en gedachten goed aan, heel fijn dat ze voor mijn moeder het afscheid heeft kunnen verzorgen! Christel begreep ons meteen en heeft op een ontzettende mooie en waardige manier ons begeleid in ons proces naar de crematie toe.Het was alsof ze ons en mijn moeder al jaren kende. Dankjewel!
Sjanny en Johan Ackermans Sjanny en Johan Ackermans schreef op 11 november 2019 om 14:26:
Op 19 oktober j.l. is mijn moeder geheel onverwachts overleden. Het feit dat zij niet heeft geleden is voor ons een (schrale) troost. De hulp en begeleiding door Christel was een grote troost. Zij dacht mee, gaf tips en adviezen en heeft ons tot de dag van de crematie enorm geholpen. Wij zijn haar hier meer dan dankbaar voor. Niets is zo fijn als in zulke hectische dagen iemand die zoveel uit je handen neemt. Christel, ontzettend bedankt!!!
Alice Alice schreef op 3 november 2019 om 15:49:
Lieve Christel, Afgelopen juni is onze vader en opa overleden. Wat waren wij blij dat je voor ons de dienst wilde doen toen onze vader en opa is begraven.Je kwam bij mij en mijn broer in ons vaders huisje.Er was gelijk een goede klik.Je stond bij pa te kijken en alle mooie herinneringen die we met je deelde voelde bij jou alsof je hem zelf ook kende. Op de dienst zelf kijken we met een goed gevoel terug.Dankjewel Christel
Familie Treffers Familie Treffers schreef op 30 oktober 2019 om 09:33:
Lieve Christel, Nogmaals wil ik je, ook namens mijn moeder hartelijk danken voor de mooie woorden op de uitvaart van mijn vader. Je hebt papa beschreven hoe hij was. Iedereen heeft papa herkend in jouw verhaal. Het heeft ons ook erg ontroerd. Liefs Indra
Wendy van Arendonk Wendy van Arendonk schreef op 21 oktober 2019 om 11:32:
Wij zijn ontzettend tevreden over de wijze waarop Christel ons heeft bijgestaan na het overlijden van onze moeder. We hebben haar leren kennen als een oprecht en warm persoon, met oog voor detail. Alles liep op rolletjes, de dienst was prachtig. Lieve Christel, dankjewel hiervoor!!
Familie van der Pluijm Familie van der Pluijm schreef op 11 oktober 2019 om 16:08:
Christel, is een lieve warme en accurate vrouw. Ze heeft ons begeleid bij het afscheid van onze lieve moeder en oma. Christel schakelt snel, communiceert gemakkelijk en is toegankelijk. Daarnaast is het een plezierige persoonlijkheid. Haar dienst was zeer persoonlijk en onze verhalen waren door haar heel goed verwoord. Het is altijd een lastige periode als je Christel nodig hebt, maar ze zal er zeker alles aan doen om het voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen.
Harrie Schuuring Harrie Schuuring schreef op 11 oktober 2019 om 08:32:
Het was een mooi afscheid waar Christel een goed aandeel in had. Ze neemt absoluut vooraf ruim de tijd om de overledene te leren kennen. Zo komt het natuurlijk en warm over wat ze tijdens de dienst verteld. Buiten de goede zaken is het reëel om aandachtspunten te benoemen. Wij vonden dat er iets teveel overlap zat in haar tekst met die, door mij gesproken, en vooraf aangeleverde tekst en had het overleg tussenin iets minder gemogen. Maar laat helder zijn dat ik een volgende gelegenheid zeker weer gebruik zou maken van Christel’s diensten en haar ook kan aanbevelen voor anderen. Het lijkt meer een passie voor haar dan werk en dat uit zich overal in.
Wilma & Leo Wilma & Leo schreef op 10 oktober 2019 om 13:58:
Er was gelijk een “klik”, met veel aandacht en empathie heb je kleur gegeven aan dit, voor ons, moeilijk afscheid. Keurig op tijd, met veel aandacht, hele prettige communicatie via diverse media, alle afspraken nagekomen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een heel mooie gedenkwaardig crematie. HEEL HARTELIJK BEDANKT.
Henk Heesakkers Henk Heesakkers schreef op 20 augustus 2019 om 21:22:
Lieve Christel, Want ja Dat ben je echt! Wij zijn uiterst tevreden op de manier hoe jij de invulling hebt gegeven aan de invulling van de afscheidsviering en de gesprekken de dagen ervoor. Onze dank is groot. Je bent wat ons betreft een steun en toeverlaat in een toch al zo’n moeilijke en zware periode als een dierbare is overleden. In ons geval mijn lieve moeder. Je hebt voor ons een stuk onzekerheid en verdriet weggenomen. Goed gedaan en nogmaals bedankt hiervoor. Dikke knuffel! Met vriendelijke groet. H.T.C. Heesakkers
Marc Tuijtelaers Marc Tuijtelaers schreef op 20 augustus 2019 om 18:39:
Ik ben Christel erg dankbaar voor al de hulp en het geduld dat ze met me had. We hebben goed samengewerkt om er iets moois van te maken. Ze leefde zich goed in met wat ik wou en hoe mijn vader zijn afscheid wou hebben. Het was een dienst met weinig tranen, zoals hij wou. Ook mijn moeder was erg tevreden over hoe het ging. Met vriendelijke groet, Marc.