Gastenboek

 

Welkom in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 18.208.132.33 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
70 berichten.
Ad de Rooij Ad de Rooij schreef op 24 mei 2020 om 18:02:
Lieve Christel bedankt voor de betrokkenheid en persoonlijke aandacht.We hebben toch een mooi afscheid kunnen realiseren, voor mijn vader, ondanks de corona verplichtingen. Wij wensen je alle goeds toe, en groetjes van ons allemaal.
Marja Marja schreef op 19 mei 2020 om 09:59:
Mijn zus en ik hebben een fijn gevoel bij de uitvaard van onze pa. Het was een liefdevolle dienst en we hebben er veel positieve reacties op gehad. Bedankt Christel.
hans hans schreef op 17 mei 2020 om 09:57:
Christel heeft de uitvaart van mijn oom geleid en er iets heel moois van gemaakt. We voelden ons erg gesteund. Christel is een warm persoon, begripvol en geduldig. Dank je Christel voor alle hulp en we raden `Ik heb je lief´ van harte aan .
Carla Verkooijen Carla Verkooijen schreef op 26 april 2020 om 09:00:
Hoi Christel, Bedankt voor de begeleiding bij de uitvaart van onze vader, schoonvader en opa. Ondanks de beperkingen opgelegd door het coronavirus hebben wij een warm gevoel overgehouden aan jouw rol in deze heftige tijd. Ons gesprek over ons leven met ons pap zal altijd een mooie herinnering blijven die jij op een fijne manier tijdens de viering naar voren heb gebracht. Er was voldoende ruimte voor onze eigen inbreng en samen met jou is dit ondanks het grote verdriet is het een mooi afscheid geworden! Nogmaals bedankt.
Renate Ansems Renate Ansems schreef op 25 april 2020 om 22:30:
Kristel bedankt voor je fijne begeleiding, en je goede ideeën en adviezen. Dankzij jou werd het afscheid van mijn lieve papa het afscheid wat we voor ogen hadden. Lieve groet Renate.
Monique Coppens Monique Coppens schreef op 14 april 2020 om 18:22:
Christel heeft de uitvaart van mijn vader geleid en er iets heel moois van gemaakt. We voelden ons erg gesteund, het was fijn dat we meteen even video contact hadden met haar binnen de eerste 24 uur in deze gekke corona tijd zeker was dat zo fijn. Christel is een warm persoon, begripvol en zeer geduldig. Ze nam echt de tijd om ons en ons pap voor wie de dienst was goed te leren kennen. En ze heeft echt hele mooie dingen geschreven en bedacht voor de uitvaart, met name voor de kleindochters die we echt fijn en bijzonder vonden. Iemand verliezen en afscheid nemen is nooit makkelijk, maar een mooie ceremonie is wel heel helend, hebben wij ervaren. Dank je Christel voor alle hulp en we raden `Ik heb je lief´ van harte aan Monique Coppens
Familie dekker/van de Pas Familie dekker/van de Pas schreef op 12 april 2020 om 10:28:
Hoi Christel Bij deze nogmaals bedankt! hoe je het luisterende oor was, voor iedereen die met je gesproken heeft. Er was ook ruimte voor wat humor en dat is fijn en hebben we een mooi levensloop van Ad vertelt. Die jij perfect opgesteld hebt voor de crematie. Zelfs na de mis was je erbij achter op de uitstrooi veld voor de bloemen. Christel ga zo door je bent een mooi mens.
conita conita schreef op 2 april 2020 om 14:43:
Lieve Lieve Christel... Nu pas de een bedankje van ons. Maar zeker niet minder gemeend.. In november 2019 jou leren kennen bij t overlijden van onze moeder. het klikte meteen. Wie had gedacht dat we elkaar 3 maanden erna februari 2020 weer zouden treffen. Nu bij t overlijden van onze vader. Dankzij jou heb wij deze zware last kunnen dragen. Voelde zo vertrouwd om het samen met jou te regelen en uit te voeren. Jij voelde ons feilloos aan.. Ook namens mijn zussen, een diepe buiging... dankjewel..
Irene Irene schreef op 1 april 2020 om 12:33:
Lieve Christel Heel erg bedankt voor de persoonlijke dienst van mijn overleden man. Je hebt ons, mij en mijn zoon, erg geholpen om de dienst persoonlijk te maken. Ik heb je wel eens een engel genoemd. Je hebt ons geholpen om het nog persoonlijker te maken door persoonlijke spullen op de kist te leggen wij zijn achteraf hier heel blij om dat we het gedaan hebben.
Renske Renske schreef op 30 maart 2020 om 10:54:
Mijn contact met Christel was anders dan wat het voor velen zal zijn. In mijn geval kreeg ik van Christel ondersteuning bij het maken van de diapresentatie voor de uitvaart van mijn beste vriend. De communicatie was erg prettig, duidelijk en daar waar ik zelf iets niet kon, sprong Christel bij. De kennis van Christel maakte dat ik met een gerust hart iets moois kon maken als laatste groet.
Lauran Lauran schreef op 25 maart 2020 om 18:58:
Beste Christel wat een fijn mens ben je. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid hebben wij heel erg gewaardeerd. Ook de aandacht voor de kleine dingen. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie woorden.
Paul Ghering Paul Ghering schreef op 23 maart 2020 om 12:15:
Lieve Christel, Na het overlijden van mijn moeder heb je ons zo goed bijgestaan met jouw persoonlijke aandacht en tijd die je ons gaf. In deze moeilijke momenten ben je voor ons echt heel waardevol geweest. Bedankt
Jacqueline de Nijs Jacqueline de Nijs schreef op 5 maart 2020 om 19:29:
Lieve Christel,na het overlijden van onze moeder en oma,Mevr.van Meel,hebben we je leren kennen.Wat een fijne kennismaking.Je hebt ons zo goed bijgestaan en geholpen bij de voorbereiding van het afscheid.We zijn je heel dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt.Nogmaals dank je wel.
Wendy Wendy schreef op 15 februari 2020 om 08:32:
Christel heeft er voor gezorgd dat onze opa het mooiste afscheid heeft gekregen wat denkbaar was. Christel luistert goed,haalt de essentiële dingetjes uit alle verhalen en maakt hier een prachtig levensverhaal van. Ze heeft ook oog voor de kleintjes in de familie,dit heeft ons ook bijzonder geraakt. Wij raden Christel dan ook zeker aan, een warm vriendelijk en zeer betrokken persoon!
Anita Krijnen Anita Krijnen schreef op 10 februari 2020 om 07:58:
Wij hebben Christel leren kennen met het overlijden van mijn moeder, het klikte meteen en voelde vertrouwd aan, Christel heeft ons veel uit handen genomen dit heeft ze met liefde en plezier gedaan, ze heeft ons met raad en daad bijgestaan in een moeilijke periode. De crematie dienst was een heel mooi afscheid van mijn moeder dat we samen met Christel hebben gerealiseerd, Christel respecteert je wensen en denkt met je mee. Wij kunnen Christel echt aanbevelen. Christel nogmaals onze hartelijke dank hiervoor, je hebt je hart op de juiste plaats. Mijn vader, mijn zus en ik wensen je alle goeds toe!!! Groetjes van ons.
JP Ilona santegoets JP Ilona santegoets schreef op 25 januari 2020 om 16:55:
we hebben met Cristel een fijne samenwerking gehad om een mooi afscheid voor mijn vader te realiseren. wij kunnen Cristel echt aanbevelen om mooie teksten voor een crematie te schrijven. top.
Desiree Deering Desiree Deering schreef op 16 januari 2020 om 11:16:
Christel is een mooi warm rustig persoon,die de uitvaart van mijn broer ondanks het grote verdriet tot een prachtig mooi afscheid heeft gebracht. Al verschillende uitvaarten mee gemaakt maar zei staat op nummer 1
janny van dam janny van dam schreef op 15 januari 2020 om 05:11:
beste christel dank zij jou kunnen we terug kijken op een hele mooie uitvaart die we hadden van onze vader/opa het is erg goed geweest voor ons allemaal dank je wel hiervoor
Wim Haans Wim Haans schreef op 10 januari 2020 om 13:25:
Na het overlijden van mijn vader heeft Christel de uitvaartdienst begeleid. Met haar begeleiding is er een mooie afscheid tot stand gekomen. Wij hebben Christel ervaren als een warme persoonlijkheid die het vermogen heeft om in een niet makkelijke situatie een fijne verbinding tot stand te brengen met de nabestaanden. Nogmaals heel erg bedankt Christel.
Monique Monique schreef op 5 januari 2020 om 23:47:
Beste Christel, begin december ontmoeten wij elkaar voor het eerst om de dienst door te spreken van oma en er was meteen een klik. De daarop volgende contacten en ontmoeting heb ik als prettig ervaren. Alles was bespreekbaar, niks was te gek. Soms met een traan maar ook vaak met een lach. We zijn je nog steeds heel dankbaar voor de manier waarop je ons hebt begeleid maar vooral de manier waarop je ons kindjes hebt begeleidt. Je bent een topper!