Gastenboek

 

Welkom in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.226.243.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
61 berichten.
Renske Renske schreef op 30 maart 2020 om 10:54:
Mijn contact met Christel was anders dan wat het voor velen zal zijn. In mijn geval kreeg ik van Christel ondersteuning bij het maken van de diapresentatie voor de uitvaart van mijn beste vriend. De communicatie was erg prettig, duidelijk en daar waar ik zelf iets niet kon, sprong Christel bij. De kennis van Christel maakte dat ik met een gerust hart iets moois kon maken als laatste groet.
Lauran Lauran schreef op 25 maart 2020 om 18:58:
Beste Christel wat een fijn mens ben je. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid hebben wij heel erg gewaardeerd. Ook de aandacht voor de kleine dingen. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie woorden.
Paul Ghering Paul Ghering schreef op 23 maart 2020 om 12:15:
Lieve Christel, Na het overlijden van mijn moeder heb je ons zo goed bijgestaan met jouw persoonlijke aandacht en tijd die je ons gaf. In deze moeilijke momenten ben je voor ons echt heel waardevol geweest. Bedankt
Jacqueline de Nijs Jacqueline de Nijs schreef op 5 maart 2020 om 19:29:
Lieve Christel,na het overlijden van onze moeder en oma,Mevr.van Meel,hebben we je leren kennen.Wat een fijne kennismaking.Je hebt ons zo goed bijgestaan en geholpen bij de voorbereiding van het afscheid.We zijn je heel dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt.Nogmaals dank je wel.
Wendy Wendy schreef op 15 februari 2020 om 08:32:
Christel heeft er voor gezorgd dat onze opa het mooiste afscheid heeft gekregen wat denkbaar was. Christel luistert goed,haalt de essentiële dingetjes uit alle verhalen en maakt hier een prachtig levensverhaal van. Ze heeft ook oog voor de kleintjes in de familie,dit heeft ons ook bijzonder geraakt. Wij raden Christel dan ook zeker aan, een warm vriendelijk en zeer betrokken persoon!
Anita Krijnen Anita Krijnen schreef op 10 februari 2020 om 07:58:
Wij hebben Christel leren kennen met het overlijden van mijn moeder, het klikte meteen en voelde vertrouwd aan, Christel heeft ons veel uit handen genomen dit heeft ze met liefde en plezier gedaan, ze heeft ons met raad en daad bijgestaan in een moeilijke periode. De crematie dienst was een heel mooi afscheid van mijn moeder dat we samen met Christel hebben gerealiseerd, Christel respecteert je wensen en denkt met je mee. Wij kunnen Christel echt aanbevelen. Christel nogmaals onze hartelijke dank hiervoor, je hebt je hart op de juiste plaats. Mijn vader, mijn zus en ik wensen je alle goeds toe!!! Groetjes van ons.
JP Ilona santegoets JP Ilona santegoets schreef op 25 januari 2020 om 16:55:
we hebben met Cristel een fijne samenwerking gehad om een mooi afscheid voor mijn vader te realiseren. wij kunnen Cristel echt aanbevelen om mooie teksten voor een crematie te schrijven. top.
Desiree Deering Desiree Deering schreef op 16 januari 2020 om 11:16:
Christel is een mooi warm rustig persoon,die de uitvaart van mijn broer ondanks het grote verdriet tot een prachtig mooi afscheid heeft gebracht. Al verschillende uitvaarten mee gemaakt maar zei staat op nummer 1
janny van dam janny van dam schreef op 15 januari 2020 om 05:11:
beste christel dank zij jou kunnen we terug kijken op een hele mooie uitvaart die we hadden van onze vader/opa het is erg goed geweest voor ons allemaal dank je wel hiervoor
Wim Haans Wim Haans schreef op 10 januari 2020 om 13:25:
Na het overlijden van mijn vader heeft Christel de uitvaartdienst begeleid. Met haar begeleiding is er een mooie afscheid tot stand gekomen. Wij hebben Christel ervaren als een warme persoonlijkheid die het vermogen heeft om in een niet makkelijke situatie een fijne verbinding tot stand te brengen met de nabestaanden. Nogmaals heel erg bedankt Christel.
Monique Monique schreef op 5 januari 2020 om 23:47:
Beste Christel, begin december ontmoeten wij elkaar voor het eerst om de dienst door te spreken van oma en er was meteen een klik. De daarop volgende contacten en ontmoeting heb ik als prettig ervaren. Alles was bespreekbaar, niks was te gek. Soms met een traan maar ook vaak met een lach. We zijn je nog steeds heel dankbaar voor de manier waarop je ons hebt begeleid maar vooral de manier waarop je ons kindjes hebt begeleidt. Je bent een topper!
Chelien Chelien schreef op 28 december 2019 om 14:07:
Hallo Cristel. Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie dienst. Het voelde prettig om deze met jou voor te bereiden. We kregen erg veel positieve reacties. Vriendelijke Groet, Chelien Zijlmans
frank patricia en ma pertijs frank patricia en ma pertijs schreef op 19 december 2019 om 19:11:
hoi christel vanaf t moment dat je bij ons binnenkwam was er een enorme klik.je nam de tijd en was hulpvaardig .door jou heeft ons vader een heel mooi afscheid gehad .
Johan Vergouwen Johan Vergouwen schreef op 19 december 2019 om 08:18:
Bedankt voor het zo netjes in elkaar zetten van de uitvaart van onze moeder, Coby v/d Kloot Onze complimenten. Dank je wel groetjes Johan en Lucien Vergouwen.
Johan Vergouwen Johan Vergouwen schreef op 18 december 2019 om 17:20:
Goeiedag Christel. Je maakt het niet vaak mee maar ik krijg van de bezoekers van de uitvaart van onze moeder. Alleen maar positieve reacties de netheid verzorging en niet tevergeten, De instrumentale artiest Wouter onze complimenten. Hoe kom je op het idee !?
Daniëlle Daniëlle schreef op 18 december 2019 om 11:30:
Na het overlijden van mijn schoonmoeder, kwam Christel bij ons, vanaf het eerste moment had ik een klik met haar ze is lief, begripvol en voelt dingen feilloos aan. Ondanks dat je in een verdrietige situatie zit hebben we ook veel mogen lachen samen. De dienst en de daarbij nodige voorbereidingen heeft ze perfect gedaan ,met veel liefde en warmte en de nodige correspondtie verliep als vanzelf. Raar om te zeggen en hoop dat het ook nog heeeeel lang niet nodig is maar dan weet ik Christel te vinden
Nancy Nancy schreef op 27 november 2019 om 13:42:
Onder droevige omstandigheden kennis mogen maken met Christel. Ze voelde de emotie, de gevoelens en gedachten goed aan, heel fijn dat ze voor mijn moeder het afscheid heeft kunnen verzorgen! Christel begreep ons meteen en heeft op een ontzettende mooie en waardige manier ons begeleid in ons proces naar de crematie toe.Het was alsof ze ons en mijn moeder al jaren kende. Dankjewel!
Sjanny en Johan Ackermans Sjanny en Johan Ackermans schreef op 11 november 2019 om 14:26:
Op 19 oktober j.l. is mijn moeder geheel onverwachts overleden. Het feit dat zij niet heeft geleden is voor ons een (schrale) troost. De hulp en begeleiding door Christel was een grote troost. Zij dacht mee, gaf tips en adviezen en heeft ons tot de dag van de crematie enorm geholpen. Wij zijn haar hier meer dan dankbaar voor. Niets is zo fijn als in zulke hectische dagen iemand die zoveel uit je handen neemt. Christel, ontzettend bedankt!!!
Alice Alice schreef op 3 november 2019 om 15:49:
Lieve Christel, Afgelopen juni is onze vader en opa overleden. Wat waren wij blij dat je voor ons de dienst wilde doen toen onze vader en opa is begraven.Je kwam bij mij en mijn broer in ons vaders huisje.Er was gelijk een goede klik.Je stond bij pa te kijken en alle mooie herinneringen die we met je deelde voelde bij jou alsof je hem zelf ook kende. Op de dienst zelf kijken we met een goed gevoel terug.Dankjewel Christel
Familie Treffers Familie Treffers schreef op 30 oktober 2019 om 09:33:
Lieve Christel, Nogmaals wil ik je, ook namens mijn moeder hartelijk danken voor de mooie woorden op de uitvaart van mijn vader. Je hebt papa beschreven hoe hij was. Iedereen heeft papa herkend in jouw verhaal. Het heeft ons ook erg ontroerd. Liefs Indra