Gastenboek

 

Welkom in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.231.167.166 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
78 berichten.
Rob en Gretha Curfs Rob en Gretha Curfs schreef op 6 september 2020 om 18:02:
Beste Christel. Bij de crematie viering van onze (schoon)moeder en (overgroot)oma heb je ons zeer goed begeleid en heb je er een mooie viering van gemaakt. De groep was niet groot maar iedereen had het erover dat je het allemaal waardig en liefdevol verwoord hebt. We hebben veel steun aan je gehad en ook de betrokkenheid van jou tijdens en na de viering (de groene orchidee) waren liefdevol. Met recht dus ook: ik-heb-je-lief. Bedankt voor alles.
Fam van Gerven Fam van Gerven schreef op 17 augustus 2020 om 20:36:
De uitvaart die we onlangs zeer onverwacht moesten vorm geven heeft Cristel zorgvuldig, met een warm hart verzorgd en begeleidt! Ze had oog voor ieders persoonlijke wens, dacht mee en zo hadden we een mooi liefdevol afscheid. Je weet niet wat je krijgt tot je er op terug kunt kijken... Dank je wel Cristel, we kijken terug op een fijne begeleiding!
Rene en Margo Gunster Rene en Margo Gunster schreef op 21 juli 2020 om 17:03:
Beste Christel. Nadat wij 4 uur via video bellen met elkaar gesproken hadden, bleek alles nog niet zo eenvoudig. Je hebt ons geweldig geholpen want zonder jou hulp waren wij er niet uitgekomen. Het was een mooie ceremonie en je hebt het prachtig verwoord zoals mijn (schoon)vader was. onze oprechte dank. Groet Rene en Margo.
Yvonne Brood Yvonne Brood schreef op 7 juli 2020 om 19:00:
Dank je wel Christel, voor het begeleiden van de uitvaart van mijn (schoon)vader, onze opa en grootopa. Ondanks dat de voorbereidingen van de uitvaart door de corona alleen maar via videobellen en e-mail ging, voelde wij ons heel erg gesteund door jou. Mede door jou, werd het een mooie persoonlijke uitvaart, met onze eigen teksten, muziek foto's en het filmpje van onze kleinzoon met de ballon die naar opa op het eiland ging. Er waren veel complimenten van het beperkt aantal aanwezige tijdens de uitvaart, die het net als wij als een zeer warm afscheid hebben ervaren.
Miranda Miranda schreef op 4 juli 2020 om 19:40:
Dag Christel, het is alweer even geleden dat je de uitvaart van mijn lieve, dappere papa hebt begeleid, op 6 mei dit jaar. Midden in de coronacrisis. Persoonlijk contact in de voorbereiding was daarmee onmogelijk. Toch gaf je mij vanaf het eerste telefoongesprek een warm gevoel. En een luisterend oor. Ook voor mijn moeder die moeite had met afscheid nemen in 'coronatijd'. Dankjewel daarvoor. Voor je aandacht, de ruimte die je mij gaf om eigen teksten te schrijven en voor te lezen, en de persoonlijke twist tijdens de uitvaart. Het heeft mede gezorgd voor een warm en persoonlijk afscheid van mijn vader. Groet, Miranda
Mara Mara schreef op 3 juli 2020 om 17:01:
De uitvaart van mijn moeder is al meer dan twee maanden geleden. Het doet allemaal nog verschrikkelijk veel pijn, maar naar de uitvaart kijk ik met warmte terug. Christel heeft in een ontzettend nare periode een enorm mooie dienst in elkaar weten te draaien. Vooraf een mooi gesprek vol (h)erkenning leidde tot een dienst waarin ik mijn moeder volledig kon herkennen. Het blijft fijn om te bedenken hoeveel er uit ons gesprek is gekomen. Christel heeft veel zorgen en gedoe uit handen genomen om het tot een zo mooi mogelijke dienst te maken. Dankjewel daarvoor.
Berry en Wilma Berry en Wilma schreef op 10 juni 2020 om 06:49:
Christel bedankt voor de mooie uitvaart van ons moeke. We hebben heel veel positieve reacties gehad . Wat heb je het mooi in elkaar gezet. Ondanks het trieste hebben we nu toch een mooie herinnering. Groetjes Berry en Wilma
Jolanda Jolanda schreef op 4 juni 2020 om 14:52:
Dankjewel Christel voor de warme, liefdevolle uitvaart ondanks de coronacrisis. Heel bijzonder hoe je ons allemaal in het trieste afscheid een warm en tevreden gevoel kon geven. Succes met ik heb je lief
Ad de Rooij Ad de Rooij schreef op 24 mei 2020 om 18:02:
Lieve Christel bedankt voor de betrokkenheid en persoonlijke aandacht.We hebben toch een mooi afscheid kunnen realiseren, voor mijn vader, ondanks de corona verplichtingen. Wij wensen je alle goeds toe, en groetjes van ons allemaal.
Marja Marja schreef op 19 mei 2020 om 09:59:
Mijn zus en ik hebben een fijn gevoel bij de uitvaard van onze pa. Het was een liefdevolle dienst en we hebben er veel positieve reacties op gehad. Bedankt Christel.
hans hans schreef op 17 mei 2020 om 09:57:
Christel heeft de uitvaart van mijn oom geleid en er iets heel moois van gemaakt. We voelden ons erg gesteund. Christel is een warm persoon, begripvol en geduldig. Dank je Christel voor alle hulp en we raden `Ik heb je lief´ van harte aan .
Carla Verkooijen Carla Verkooijen schreef op 26 april 2020 om 09:00:
Hoi Christel, Bedankt voor de begeleiding bij de uitvaart van onze vader, schoonvader en opa. Ondanks de beperkingen opgelegd door het coronavirus hebben wij een warm gevoel overgehouden aan jouw rol in deze heftige tijd. Ons gesprek over ons leven met ons pap zal altijd een mooie herinnering blijven die jij op een fijne manier tijdens de viering naar voren heb gebracht. Er was voldoende ruimte voor onze eigen inbreng en samen met jou is dit ondanks het grote verdriet is het een mooi afscheid geworden! Nogmaals bedankt.
Renate Ansems Renate Ansems schreef op 25 april 2020 om 22:30:
Kristel bedankt voor je fijne begeleiding, en je goede ideeën en adviezen. Dankzij jou werd het afscheid van mijn lieve papa het afscheid wat we voor ogen hadden. Lieve groet Renate.
Monique Coppens Monique Coppens schreef op 14 april 2020 om 18:22:
Christel heeft de uitvaart van mijn vader geleid en er iets heel moois van gemaakt. We voelden ons erg gesteund, het was fijn dat we meteen even video contact hadden met haar binnen de eerste 24 uur in deze gekke corona tijd zeker was dat zo fijn. Christel is een warm persoon, begripvol en zeer geduldig. Ze nam echt de tijd om ons en ons pap voor wie de dienst was goed te leren kennen. En ze heeft echt hele mooie dingen geschreven en bedacht voor de uitvaart, met name voor de kleindochters die we echt fijn en bijzonder vonden. Iemand verliezen en afscheid nemen is nooit makkelijk, maar een mooie ceremonie is wel heel helend, hebben wij ervaren. Dank je Christel voor alle hulp en we raden `Ik heb je lief´ van harte aan Monique Coppens
Familie dekker/van de Pas Familie dekker/van de Pas schreef op 12 april 2020 om 10:28:
Hoi Christel Bij deze nogmaals bedankt! hoe je het luisterende oor was, voor iedereen die met je gesproken heeft. Er was ook ruimte voor wat humor en dat is fijn en hebben we een mooi levensloop van Ad vertelt. Die jij perfect opgesteld hebt voor de crematie. Zelfs na de mis was je erbij achter op de uitstrooi veld voor de bloemen. Christel ga zo door je bent een mooi mens.
conita conita schreef op 2 april 2020 om 14:43:
Lieve Lieve Christel... Nu pas de een bedankje van ons. Maar zeker niet minder gemeend.. In november 2019 jou leren kennen bij t overlijden van onze moeder. het klikte meteen. Wie had gedacht dat we elkaar 3 maanden erna februari 2020 weer zouden treffen. Nu bij t overlijden van onze vader. Dankzij jou heb wij deze zware last kunnen dragen. Voelde zo vertrouwd om het samen met jou te regelen en uit te voeren. Jij voelde ons feilloos aan.. Ook namens mijn zussen, een diepe buiging... dankjewel..
Irene Irene schreef op 1 april 2020 om 12:33:
Lieve Christel Heel erg bedankt voor de persoonlijke dienst van mijn overleden man. Je hebt ons, mij en mijn zoon, erg geholpen om de dienst persoonlijk te maken. Ik heb je wel eens een engel genoemd. Je hebt ons geholpen om het nog persoonlijker te maken door persoonlijke spullen op de kist te leggen wij zijn achteraf hier heel blij om dat we het gedaan hebben.
Renske Renske schreef op 30 maart 2020 om 10:54:
Mijn contact met Christel was anders dan wat het voor velen zal zijn. In mijn geval kreeg ik van Christel ondersteuning bij het maken van de diapresentatie voor de uitvaart van mijn beste vriend. De communicatie was erg prettig, duidelijk en daar waar ik zelf iets niet kon, sprong Christel bij. De kennis van Christel maakte dat ik met een gerust hart iets moois kon maken als laatste groet.
Lauran Lauran schreef op 25 maart 2020 om 18:58:
Beste Christel wat een fijn mens ben je. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid hebben wij heel erg gewaardeerd. Ook de aandacht voor de kleine dingen. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie woorden.
Paul Ghering Paul Ghering schreef op 23 maart 2020 om 12:15:
Lieve Christel, Na het overlijden van mijn moeder heb je ons zo goed bijgestaan met jouw persoonlijke aandacht en tijd die je ons gaf. In deze moeilijke momenten ben je voor ons echt heel waardevol geweest. Bedankt